Leonardo DiCaprio

Mund të jetë një surprizë për ju, por në pjesën më të madhe, të famshmit nuk ishin gjithmonë të famshëm.

Me përjashtim të disa shembujve të jashtëzakonshëm kur fëmijët u vunë në qendër të vëmendjes që në një moshë shumë ëtë hershme, të tilla si Macaulay Culkin, Haley Joel Osment, ose Mary-Kate dhe Ashley Olsen, njerëzit e famshëm ishin fëmijë si gjithë të tjerët.

Dhe ata me siguri kanë disa fotografi normale dhe jashtëzakonisht të adhurueshme të tyre në albumet e tyre familjare.

Dhe nëse jeni aq kurioz se si dukeshin të famshmit  kur ishin fëmijë, ashtu siç jemi ne, keni ardhur në vendin e duhur. Grafisti Ard Gelick na e jep këtë mundësi me kthesën e tij të mrekullueshme! Ard Gelinck na ka çuar në një udhëtim poshtë korsisë së kujtesës me një makinë moderne të kohës të quajtur Photoshop disa vite më parë.

Ai është i famshëm për vendosjen e  personazheve të famshëm ikonikë krah për krah me veten e tyre më të rinj.

Ata duken sikur kanë takuar veten si fëmijë të vegjël.

FOTO GALERI
1/19
Amy Winehouse

Top Channel