Zogjtë janë disa nga gjallesat më madhështore në planet.

Gjithçka, nga mënyra se si ata shikojnë teksa pushojnë në degë, shëtitja në tokë dhe natyrisht, fluturimi ë nëpër ajër ‘bërtet’ madhështi.

Konkursi vjetor i fotografit të vitit ka shpallur fituesit e konkursit të këtij viti dhe ka treguar disa nga fotot më befasuese të zogjve që garuesit e këtij viti ishin në gjendje të kapnin.

Bored Panda përpiloi një listë të fituesve të konkursit të Fotografit të Vitit të Zogjve të këtij viti, pamje që do t‘ju mahnisin.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel