Piktura nga David Ambarzumjan

Artisti David Ambarzumjan është i njohur në Instagram me një numër mahnitës prej mbi 400 mijë ndjekësish. ndërsa ndan me kënaqësi pjesët e tij unike të punës.

Artisti është i njohur më së miri për koleksionin e tij të vazhdueshëm të artit “Brushstrokes In Time”, i cili përmban peisazhe të së kaluarës dhe të tashmes që ndërpriten nga goditje e bojës, e cila ka vetë skenën e saj brenda.

Duke pasur parasysh se, goditjet ndonjëherë përputhen me epokën që ballafaqohen, ndërsa herë të tjera, ato përfaqësojnë shumë vite në cilindo drejtim, qoftë e kaluara, e tashmja, apo edhe e ardhmja.

Artisti kalon shumë kohë në këto pjesë; nganjëherë, i duhen edhe muaj për të përfunduar një pikturë. Prandaj, lëvizni poshtë dhe hidhni një vështrim në pikturat mbresëlënëse të David Ambarzumjan.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel