Shtëpia e Simpsons

Ne i kemi dashur The Simpsons për tre dekada dhe i njohim secilën nga vendet e shfaqjes përmendsh, por le të jemi të sinqertë, është koha që Homeri dhe Marge të punësojnë një stilist për të glamuar vendin e tyre.

 

Një ekip dizajnerësh në HomeAdvisor vendosi t’ia jepte këtë detyrë prodhuesit të çuditshëm të filmit Wes Anderson.

Ata rimagjinuan gjashtë lokacione klasike nga shfaqja televizive e animuar me kult në stilin vizual unik dhe çuditshëm të Wes Anderson dhe i sollën ato në jetë.

Gjashtë hapësirat e njohura nga shfaqja popullore televizive përfshinin dhomën e ndenjes së Simpsons, kuzhinën e Simpsons, dhomën e gjumit të Lisa, Tavernën e Moe, sektorin e Energjisë Bërthamore Springfield Sektori 7-G dhe zyrën e Z. Burns.

Këto paraqitje realiste të ambienteve të brendshme të Simpsons me një trajtim të çuditshëm duken si sete të jetës reale nga një film i Ëes Anderson.

Në mënyrë që të dilte me ambientet e brendshme “Wes-Andersonified” Simpsons, HomeAdvisor kaloi orë të tëra duke analizuar estetikën e filmave aktualë të regjisorit Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited, Moonrise Kingdom, Rushmore, Fantastic Mr. Fox dhe The Life Ujore me Steve Zissou.

Shikoni nga afër këto krijime të stilit Wes Anderson në vendet e Simpsons.

 

FOTO GALERI
1/12

Top Channel