Ana në Për'Puthen

Pasi deklaroi se nuk do të dalë më në takim me Beartin, Ana bëri zgjedhjen për takimin e javës së ardhshme.

Ajo zgjodhi për takimin e radhës Arjonin, djalin që deri më tani ka dalë dy herë në takim me Tean (një pritet të transmetohet gjatë javës) e mes tyre duket se është krijuar një pëlqim paraprak.

Por Arjoni tha se është i gatshëm të dalë në një takim me Anën, ndërkohë dhe nga ana tjetër, edhe Tea nuk u shpreh kundër, duke thënë se vendimi i përket atyre…

FOTO GALERI
1/16

Top Channel