Fatjoni, ndau mendimin në studio se Shqipja e meriton një mundësi të dytë.

Ai e dënoi veprimin e bërë nga Shqipja, por zbuloi se jashtë studios ajo është një vajzë komplet tjetër.

Fatjoni tha në mënyrë figurative se ndonjëherë Shqipja i duket si “budalla i keq”.

 

“Unë tek Shqipja kam parë dhe një person tjetër, pavarësisht nga ajo që është shfaqur në studio. Nuk jam dakord për këtë, por që nuk jam dakord që ta hiqni përfundimisht, mund ta penalizoni për një afat të shkurtër. Ajo është një njeri ndryshe, nuk e di përse del kështu në emision. Shqipja në emision është krejt e kundërta, jashtë është më ndryshe. Po të reflektojë. Ajo ndonjëherë më duket si budalla i keq, por është shumë njeri i mirë, po ta njohësh është krejt e kundërta. Po t’i japësh një mundësi do të reflektojë”, u shpreh Fatjoni.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel