Tha se ka shkuar me meshkuj për para, Mevlani i drejtohet Gracianos: Në Evropë ka dhe punë të ndershme

22/10/2020 20:16
Mevlani në "Për'Puthen"

Graciano rrëfeu gjatë puntatës së kësaj të enjte, se ka kryer marrëdhënie intime me meshkujt në këmbim të parave.

Djali shtoi se gjatë emigrimit të tij në Evropë është gjendur në vështirësi financiare dhe u detyrua që të bënte një zgjedhje të tillë. Pas kësaj deklarate, reagoi Mevlani, i cili gjithashtu ka shumë vite që jeton në Gjermani.

Mevlani tha se në Evropë ka shumë mundësi për të bërë punë të ndjeshme dhe shtoi se nëse ai e ka ndjerë për ta bërë një punë të tillë ta pranojë, se nuk është turp.

“Ka punë të ndershme sat ë duash, unë kam shkuar fëmijë atje dhe ka shumë punë të ndershme. Nuk dua të ofendoj, unë jam personi i fundit këtu që dua ta bëj një gjë të tillë. Nëse ke ndier nuk është turp”, u shpreh Graciano.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel