Shqipe në Për'Puthen

Shqipja është kundër orientimit seksual të Gracianos, i cili pranoi në takimin me Anën para disa javësh se është biseksual.

Ajo ndanë të njëjtën mendim, edhe tanimë që djali doli në një takim me Tean. Ajo pyeti Tean nëse dëshiron të ketë për partner një biseksual, ndërsa bukuroshja bionde u shpreh se po.

Në këtë moment Shqipja deklaroi se e pranon që partneri saj të sjellë në shtëpi femra, por po solli ndonjë mashkull tha,  se “luan mendsh”.

Shqipja: Ti je 21 vjeçe, nuk je rritur tamam dhe do të thuash që Graciano është normal, kjo nuk është normale, këtej me femra këtej me meshkuj. Por të sjellë një mashkull në shtëpi?

Tea:Do e pranoja, se mashkulli sjell dhe femra.

Shqipja: Më mirë një femër se sa një mashkull, unë luaj mendsh të më tradhtojë me mashkull.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel