“Për’Puthen”/ Shqipja: Graciano ka ardhur për Beratin e jo për vajzat… djali: Ti je injorante

22/10/2020 20:08
Graciano dhe Berati

Që pas deklaratës që Graciano bëri disa javë më parë, ku tha se është biseksual, Shqipja u shpreh kundër tij.

Me të njëjtën mendim ajo vijoi edhe gjatë puntatës së sotme, kur në studio u transmetua takimi i djalit me Tean.

Shqipja tha se takime të tilla janë jo normale dhe se është kundër djalit.

Në debat e sipër, Shqipja deklaroi se Graciano ka ardhur për Beratin në studio dhe jo për vajzat. Ndërsa Graciano preferoi t’i përgjigjet me një ofendim.

Pjesë nga debati:

Shqipja: Më duket se ke ardhur për Beratin dhe jo për gocat.

Graciano: Ti je injorante.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel