Një ngjarje e pazakontë është shënuar në Kinë.

Një kamarire, ka dhunuar shumë rëndë dy klientë që po konsumonin pije alkoolike në lokalin ku ajo punon.

Pas disa gotash me alkool, dy burrat, nisën të ngacmonin vajzën.

Në momentin që ngacmimet po ktheheshin në një shqetësim, e reja reagoi dhe aplikoi ndaj tyre arte marciale, duke bërë që ata ta paguanin shtrenjtë arrogancën e tyre mashkullore.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni pamjet.

Top Channel