Në hundë, buzë apo te rrathët e syve/ Si do dukeshin VIP-et nëse do bënin këto ndërhyrje

22/10/2020 13:10

Nëse ndiheni mirë me dukjen tuaj, dijeni se përbëni një “përjashtim fatlum” në një pjesë dërrmuese, e cila s’ndihet fort mirë me veten.

Dhe na besoni, e njëjta gjë vlen edhe me të famshmit. Përgjatë historisë së Hollywood-it është parë se si gra të njohura u janë nënshtruar ndërhyrjeve kirugjikale duke kaluar nëpër proceseve drastike transformimi, ashtu si disa të tjera kanë zgjedhur të mos ndryshojnë asgjë.

Më poshtë keni një galeri fotosh imagjinare, ku përfytyrohet se si do dukeshin VIP-et nëse do të bënin disa ndërhyrje.

FOTO GALERI
1/18
Georgia May Jagger, diastemë (afrim dhëmbësh)

Top Channel