“Harem” me balerina gjysmë të zhveshura dhe veshje me bel të shkurtër, jeta e mbretit më të urryer në botë

22/10/2020 16:23

Populli i Tajlandës është shumë i zemëruar me mbretin e tij, Maga Vajiralongkorn.

Prestigjiozja britanike “Daily Mail”, është përpjekur të rendisë disa nga arsyet. Së pari, shkruan “Daily”, ka të bëjë më mënyrën e veshjes së mretit, i cili vishet me xhinse me bel të shkurtër, tatuazhe dhe bluza të shkurtra.

E dyta, jeta e shthurur që 68-vjeçari bën. Vajiralongkorn, aplikon një jetë të shthurur, edhe pse ka katër gra, ai ka një “harem” të tërë me balerina.

Maha gjithashtu insiston sistematikisht që oborrtarët duhet të zvarriten në gjunjë drejt tij, urdhëron stafin të qethen “zero”, si dhe ka detyruar një grua të hante nga tasi i qenit, teksa ishte gjysmë e zhveshur.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel