Halloween-i është afër, kështu që koha për të zgjedhur kostumin tuaj është tani. Shumica do t’i largohen kostumeve ekstreme të përpunuar këtë vit, në vend të kësaj po kërkojnë për diçka që lehtë mund të arrihet.

Kështu erdhi një ide gjeniale që të gjithë do ta pëlqejnë: grim Halloween-i për gjysmën e fytyrës.

Po, grimi gjysmë-fytyrë kërkon patjetër pak aftësi dhe durim, por ato janë një alternativë e lehtë krahasuar me kostumet më tradicionale të Halloween-it që kërkojnë më shumë mundim.

Pra, nëse keni nevojë për pak frymëzim, jeni me fat. Më poshtë gjeni disa ide të lehta për t’u arritur:

FOTO GALERI
1/10

Top Channel