'Dam Wet' nga Andrew Mccaren

Këtë vit “Shoqata Mbretërore Meteorologjike” dhe parashikuesi i motit “AccuWeather” kanë marrë mbi 7,700 fotografi për garën e tyre “Fotografi i Motit të Vitit”.

Nga lumenjtë në re e deri në stuhi, të gjitha imazhet tregojnë ndikimin e bukur që lë moti në planetin tonë dhe gjyqtarët e kanë pasur të vështirë të zgjedhin fituesit.

Fotografi Rudolf Sulgan mori në shtëpi çmimin e madh për fotografinë e tij të njerëzve që kalonin nëpër urën Brooklyn në mes të një stuhie.

“Moti ndikon në të gjitha jetët tona dhe kjo foto e kap atë në mënyrë të përsosur”,  tha Liz Bentley, Shefi Ekzekutiv i Shoqatës Mbretërore Meteorologjike (RMetS) dhe gjykatës i panelit, në një deklaratë.

“Ura e Bruklinit ofron një sfond ikonik, por është efekti i kombinuar i borës, erës dhe temperaturave të ngrirjes mbi njerëzit që përpiqen të kalojnë urën që tregon të gjithë historinë, ajo dërgon një drithërimë në shpinë. Por fituesit dhe finalistët e tjerë gjithashtu meritojnë të gjithë vëmendjen që mund të marrin, kështu që vazhdoni të lëvizni dhe t’i kontrolloni fotot e mahnitshme!”, tha ai.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel