Fotografi me dron nga Lucia

Fotografja sllovake, Lucia ka realizuar foto mahnitëse me dron në natyrën e Australisë, Tasmanisë dhe Zelandës së Re. Pamje surreale që mund t’i kemi parë vetëm nga ëndrrat tona.

“Jam Lucia, një grua 33-vjeçare nga Sllovakia. Unë jam gjithmonë duke parë ëndrra surreale duke lundruar, apo qëndruar nëpër vende unike. Kam kaluar një vit duke parë me imtësi nga këndvështrimi i zogjve, në një dialog me natyrën. Kështu që këtu jam në mes të botës time të fantazisë falë fotografisë me dron”, tha artistja.

FOTO GALERI
1/19

Top Channel