Nora Istrefi dhe Robert Berisha

Prej kohësh, Nora Istrefi dhe Robert Berisha i kanë dhënë fund martesës së tyre, por vazhdojnë të ruajnë marrëdhëniet e mira.

Ata takohen shpesh bashkë dhe arsyeja kryesore mbetet vajza e tyre Renee. Madje kanë bërë edhe pushimet bashkë që vajza e tyre të ndihet sa më mirë.

Roberti është i pari që publikon projektet e reja të Norës, duke i dhënë asaj mbështetjen e tij ndërsa diçka të tillë e ka bërë edhe Nora, ku së fundmi ka publikuar këngën më të fundit të tij.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel