Dekorime për Halloween

Të dekorosh shtëpinë për Halloween mund të jetë gjëja më argëtuese e muajit tetor.

Për vitin 2020, njerëzit po e çojnë lojën e dekorimit të Halloween në një nivel krejt të ri, dhe dekorimet për këtë vit janë diçka tjetër!

Dekorimeve si skelete, kunguj portokalli apo kukulla të frikshme u është shtuar edhe forma e virusit COVID-19.

Kryefjala e këtij viti nuk do t’i ndahet edhe festës më të frikshme të vitit.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel