Opinionisti Arjan Konomi

Opinionisti i emisionit “Për’Puthen”, Arjan Konomi, aludoi se Graciano po gënjen në lidhje me orientimin e kundërt seksual.

Ai tha se djali po e bën këtë gjë për të shuar kritikat e marra disa javë më parë në rrejte sociale. Ndërsa Graciano tha se nuk justifikohet në lidhje me këtë gjë, pasi i pranon gjërat siç janë.

Arjan Konomi: Mendoj që Graciano gënjen jo nga arsyeja për të gënjyer, por për të justifikuar veten. Kemi dy gjëra, një mënyrë e të bërit seks që është biseksualiteti por edhe prostitucioni. Një mashkull edhe femër hetero, bën prostiucion. Shumë shqiptarë kanë vajtur në Holandë dhe Belgjikë që prostitucioni është diçka e ligjshme dhe ato vende kanë vendosur ta kenë të ligjshme këtë gjë. Graciano ngatërron dhe thotë që dëshirën e tij biseksuale e ka bërë për punë, se në sytë e publikut justifikon zgjedhjen e tij.

Graciano: Ti mendon që justifikohem me të, e ke gabim. Unë i pranoj gjërat siç janë.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel