Pjesë nga koleksioni i markës kanadeze

Në mes të pandemisë COVID-19, marka kanadeze e veshjeve ka lëshuar një seri veshjesh nga koleksioni shtëpiak.

Për shumë prej nesh, këto muajt e fundit kanë nënkuptuar detyrimin për të lënë zyrat dhe mësimin për të punuar nga shtëpia.

Është e panevojshme të thuhet, disa janë tërhequr absolutisht në lidhje me këtë risi dhe mundësinë për të bërë atë orë shtesë të gjumit çdo mëngjes. Nga ana tjetër, për disa njerëz, kjo periudhë kohe ka qenë një luftë e vërtetë.

Por e vetmja gjë për të gjithë këtë gjë,  që punon nga shtëpia për të cilën ne të gjithë mund të pajtohemi është se ajo ka ndryshuar veshjet tona të biznesit mjaft.

Pa takimet e zakonshme sy më sy, ne nuk jemi më të detyruar të sakrifikojmë rehatinë tonë në mënyrë që të dukemi zyrtar.

Fushata e re reklamuese “Duke punuar nga shtëpia” u nis nga marka kanadeze e veshjeve Henri Vézina. Kohët e fundit, një faqe në internet e quajtur “Reklamat e Botës” ndau disa fotografi nga fushata e re reklamuese për markën e veshjeve Henri Vézina.

jo fushatë është krijuar për të reklamuar koleksionin e ri të markës “Work from Home” dhe ajo përmban modele meshkuj të veshur me veshje gjysmë-zyrtare.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel