Kate Middleton

Megjithëse Kate Middleton ka aftësinë dhe mundësi financiare për të qenë në gjendje të ndryshojë veshjet çdo ditë, ajo ende ka një qasje të kujdesshme ndaj gjërave dhe shpesh shfaqet me të njëjtat veshje, duke i plotësuar ato me aksesorë të ndryshëm.

Çdo vajzë është princeshë në vetvete. Kur marrim pjesë në ngjarje të rëndësishme dhe kemi veshur të njëjtën rrobë që e kemi veshur edhe më parë atëherë mund ti shtojmë ndonjë aksesor si kapele apo shall.

Më poshtë do të shikoni disa prej fotove të Kate Middleton, ku vërehet shumë lehtësisht ndryshimi.

 

FOTO GALERI
1/11

Top Channel