Fëmija dhe macja

Ndonjëherë, një person dhe një kafshë mund të duken aq shumë të ngjashëm, saqë ju thjesht mund të mendoni se ata kanë të njëjtin shpirt.

Projekti i fundit i fotografit të kafshëve Gerrard Gethings përfshin njerëz që ngjajnë me mace. Ngjashmëria është e çuditshme dhe portretet janë magjike.

Flokët, pamja, ngjyrat, të gjitha janë zgjedhur për të imituar të njëjtën energji. Dhe Gethings e ka bërë atë në mënyrë të përsosur. Ata në të vërtetë janë modele që u zgjodhën që të përputhen me macet e fotografuara.

Ishte një proces i gjatë, por rezultatet patjetër që ia vlen të përpiqeshin! Fotot madje janë shndërruar në një lojë me karta memorie, ”A Dukeni Si Macja juaj?”

“Unë më parë kisha bërë një seri pune bazuar në njerëz që duken si qen. Ajo u prit me të vërtetë mirë dhe më duhej një projekt tjetër që mendoja se do të ishte po aq, në mos edhe më tërheqës. Macet dukeshin zgjedhja më e arritshme, por ato janë pafundësisht më të vështira për t’u fotografuar se qentë ”, tha Gethings në një intervistë për Bored Panda.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel