“Puthje në çdo vend të bukur” mund të jetë një shprehje shumë e bukur dhe kuptimplotë.  

Kurse fotografja Kristina Makeeva thotë se duhet të kërceni në çdo vend të bukur.

Bukuria e vallëzimit dhe bukuria e vendit kombinohen në fotografi madhështore.

Ajo ka udhëtuar dhe fotografuar vajza, balerina dhe valltare në të gjithë botën. pamje mahnitqëse do të shikoni në fotot e mëposhtme, ku mjedisi me ngjyra përrallore është kombinuar me vajzat.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel