“Që nga prilli i vitit 2020, në periudhën e bllokimit të të gjithë botës prej pandemisë së COVID-19 unë fillova të vizatoj zogj”, tha artisti britanik që ka sjellë një art ndryshe gjatë pandemisë.

Më pas këto vizatime ai i përshtati me pamjen e tij të jashtme, duke kombinuar veshjet dhe grimin.

Kjo që artisti britanik ka krijuar është quajtur “Zogjtë Mund të Fluturojnë”.

“I lidhur në shtëpi dhe duke u ndjerë emocionalisht i zbrazët e i mbingarkuar, fillova të konsideroj se cila punë do të ishte e rëndësishme për një botë ndryshe”, tha ai.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel