Takimi i dytë i Fjorelës dhe Mevlanit, nuk shkoi ashtu siç pritej.

Edhe pas takimit, Fjorela tha se Mevlanin e shikon si shok, duke shtuar se nuk ka “flutura në stomak kur është me të”.

Ajo e cilësoi Mevlanin si djalë të mirë, por nuk e shikon të përshtatshëm për të. Mevlani nuk e priti mirë këtë përgjigje, por tha që “nuk do të vdes për atë person meqë më thotë s’më do, s’më do”.

Pjesë nga biseda:

Fjorela: S’kam flutura në stomak kur jam me ty çfarë te them

Shqipja: Nuk e tërheq seksualisht. Ti po ofendon veten këtu.

Mevlani: Unë kam Fjorelën dhe jo me Shqipen.

Fjorela: Ti je çun shumë i mirë por nuk je për mua

Mevlani: Derisa nuk ka dashuri të fortë në mes , nuk do të vdes më për atë person meqë më thotë s’më do s’më do.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel