Billie Eilish

Atletet e këngëtares Billie Eilish kanë ndezur një debat së fundmi në Instagram.

Fansat janë ndarë në grupe, ku njëra palë thotë se janë të bardha e tjetra thonë se janë rozë e hapur.

Po t’i shikoni me vëmendje po juve si ju duken?

Atletet në të vërtetë janë mente dhe të bardha, edhe pse nën ndriçimin e shtëpisë duken si rozë e çelët.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel