Një policie burgu, pas një marrëdhënie të fshehtë seksuale me një të burgosur, ka mbetur shtatzënë dhe është bërë me fëmijë.

Kerianne Stephens, 26-vjeçe, flinte me vrasësin Louis Tate, në një romancë pesë-mujore, në një burg në Kent.

 

Sipas raportimeve marrëdhënia u zhvillua midis 1 shtatorit të 2018-ës dhe 8 janarit të vitit të kaluar, ndërsa u zbulua se ata kishin përdorur edhe një celular në burg, ku shkëmbenin thirrje telefonike dhe mesazhe.

 

FOTO GALERI
1/4

Top Channel