E ftuar në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, doktoreshë Vigjilenca Demiraj, vuri theksin te rëndësia e gjumit për të pasur një sistem imunitar të fortë.

Për njerëzit që kanë probleme me gjumin, doktoresha sugjeroi konsumimin e hurdhave, mollës jeshile, bananes si dhe qumështit të ftohtë.

 

Sipas doktoreshës, kaq mjafton që t’ju vij gjumë menjëherë pas 5 minutash.

 

Top Channel