Lajmi i fundit
Në vendngjarje ndodhen shërbimet e Policisë, të ambulancës dhe të zjarrfikëses, dhe teknikët të cilët po punojnë për rregullimin e defektit.
Palltoja në pasarelë dhe në përditshmëri

Ndonjëherë, rrobat e papërshtatshme dhe jopraktike bëhen pjesë e trendeve të modës.

Por kjo qasje ka ekzistuar gjatë gjithë historisë njerëzore. Thjesht mendoni për korse të ngushta apo paruke të mëdha.

Njerëzit ndjekin trendet e reja të modës, ndonjëherë edhe përkundër shqetësimit dhe mungesës së rehatisë.

Më poshtë do të shikoni një listë të artikujve që duken mirë në pasarelë, por janë plotësisht jopraktikë në jetën reale.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel