Shtëpi në shitje

Nëse keni blerë  apo keni marrë me qira një pronë, e dini se sa e rëndësishme është përshtypja e parë.

Një hap brenda në derë, dhe ju do të ndjeni menjëherë energjinë pozitive apo negative. Një çorape  që shtrihet në tokë është e falshme, por një dyshek me hije, tavan i shkatërruar dhe bojë e errët doë të bëjë që çdo blerës potencial të ikë.

Kështu që agjentët e pasurive të patundshme me siguri do të gozhdonin reklamat e tyre të pronave me fotografi të shtëpive të bukura. Më poshtë do të shikoni fotot e tmerrshme të agjentëve të pasurive të patundshme, i cili mbledh të gjitha shtëpitë e këqija e  të shëmtuara.

 

FOTO GALERI
1/11

Top Channel