Catherine Zeta-Jones dhe Carys Zeta Douglas

Kur shohim fotot e personave të famshëm dhe fëmijëve të tyre, gjithmonë pyesim veten se çfarë do të bëhen në të ardhmen.

Dhe pas një periudhe të gjatë kohore, ne në fakt e zbulojmë. Më poshtë do të zbuloni se si duken fëmijët e të famshmëve.

Disa prej tyre kanë ndjekur rrugën e prindërve të tyre, disa të tjerë janë në vorbullën e artit por në një zhaner tjetër.

 

 

FOTO GALERI
1/11
Catherine Zeta-Jones dhe Carys Zeta Douglas

Top Channel