E marta nisi me një rikthim të madh në studion e “Për’Puthen”.

Fjorela, e cila u pezullua para disa ditësh nga produkioni për shkak të vonesës në orar, u ul përsëri në poltronin e saj. Ajo kërkoi ndjesë publike për neglizhencën e treguar dhe shtoi se në një takim shoqesh qëndroi shumë vonë dhe nuk mundi të nesërmen të vinte në kohë për xhirime.

Ndërkohë Ana iu drejtua ashpër Fjorelës dhe i tha se neglizhenca e treguar prej saj ka lënë pezull një produksion të tërë. Tregoi se njeriu duhet të jetë më i përgjegjshëm dhe kur merr diçka përsipër duhet ta dërgojë deri në fund.

 

Fjorela: Ishte një neglizhencë nga ana ime. Nuk është se ishte një gjë e rëndësishme, një mbledhje gocash e kaluam orarin, nesër kishim xhirime dhe nuk arrita që të vija në kohë. Isha mbledhur me gocat e mia, na tejkaloi orari siç ndodh.

Bora: Si e prite vendimin e produksionit?

Fjorela: Unë jam person që kur bëj gabime e pranoj dhe vendimin e prita. Unë mendoj të bëhet siç është e drejta.

Ana: Është një neglizhencë totale, nuk mund të lesh një staf të tërë, një produksion 20 veta konkurrentë tre orë vetëm se ti ke dalë me shoqet. Kur ke marrë një përgjithësi qëndroi rregullat. Buzëqeshja në fytyrën e Fjorelës duket se ka zgjedhur një djalë jashtë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel