Kohët e fundit Fjorela ka “injoruar” sistematikisht pëlqimin e Mevlanit Kundrejt saj.

Ajo tha para disa puntatash se nuk ka “tërheqje seksuale dhe fizike ndaj tij”. Ndërsa së fundmi në studio tregoi se kur është me të nuk përjeton “flutura në stomak”.

Fjorela tha se Mevlanin e shikon si shok por jo si partner. Për këtë arsye, opinionisti Arjan Konomi, kërkoi nga ajo dy arsye për këtë zgjedhje.

Fjorela tregoi se Mevlani i duket tip i paqëndrueshëm në një marrëdhënie dhe e dyta sipas saj është që nuk ndjen emocione kur e ka afër.

“Unë troç fare e them që nuk kam emocion kur e kam afër. Më duket shumë i shpërndarë, refuzohet nga Shqipja shkon tek Fjori. Unë nuk kam ndjenja ndaj tij, nuk e shikoj në raport dashuror. Ai është shumë i shpërndarë, thotë ku të ngeci. Them të bëj si djalë i mirë dhe të marr Fjorelën”, u shpreh Fjorela.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel