Emini, është një nga të paktët konkurrentë që e ka shprehur hapur pëlqimin për Anën, madje ai ka deklaruar se në studio është vetëm për të.

Këtë puntatë të “PërPuthen”, ai u përfshi në një debat me Fatjonin, me të cilin Ana ka realizuar disa takime. Emini tha se Fatjoni e ka mendjen tek rrjetet sociale dhe tek publiku, por jo tek Ana. Ndërsa Fatjoni u përpoq të sqaronte të kundërtën.

 

Emini: Fatjoni e ka mendjen tek Instagrami dhe jo tek Ana. Ti e ke mendjen si me dalë mirë me shikuesit.

Fatjoni: E ke gabim.

Emini: Mbaje o Fatjon se kështu del.

Fatjoni: Është mendimi yt.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel