Banane-gishtëz dhe rrush gjigant/ 20 fotografi “të çmendura” por gjejeni çfarë: Reale!

19/10/2020 10:24

Nëse mendoni që keni parë mjaftueshëm gjëra të çuditshme është koha t’i hidhni një sy galerisë së mëposhtme.

Pa mendoni pak, një banana-gishtëz ose një kërpudhë gjigante. Tingëllon si një fantazi e shfrenuar por jo, ekzistojnë vërtet.

FOTO GALERI
1/20
Rrush

Top Channel