Me pjesëmarrjen e tyre në rubrikën “Rrethi Katror”, në “E Diell”, Ina Kollçaku dhe Bledi Mane janë parë shumë të afërt, përsa i përket mënyrës së mendimit dhe argumentimit.

Shpesh ato kanë mbështetur apo plotësuar njëri-tjetrin gjatë debateve të krijuara në studio. Për këtë arsye, drejtuesi i rubrikës, Edi Manushi pyeti Inën nëse lidhja e saj me Manen vazhdon edhe jashtë studios. Ina sqaroi se nuk janë të lidhur, ndërsa Bledi Mane tha se ata shpesh komunikojnë në rrjete sociale

 

Edi Manushi: Vazhdon lidhja jashtë kësaj studio me Bled Manen, për të cilën njerëzit janë kuriozë.

Ina Kollçaku: Nuk jemi të lidhur.

Bledi Mane: Komunikojmë virtualisht.

Ina Kollçaku: Jo të lidhur jo, por në shoqërinë tuaj.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel