Sharra

Kreu i bashkisë së Tiranës e ka nisur ditën e sotme me një fotot të Sharrës, ku tregohet ndryshimi gjatë qeverisjes së PD-së dhe gjatë qeverisjes së PS-së.

Në njërën anë janë foto me plehra, ndërsa në anën tjetër është një foto me një amient të gjelbëruar. Veliaj përmes snjë postimi ka theksuar se faktet kanë rëndësi.

“Faktet kanë rëndësi!  Dhe kur bëhet puna më mirë dhe 30% më lirë se “kunati” – duke ja kursyer publikut këto shpenzime – atëherë faktet kanë SHUMË rëndësi!“, shkruan Veliaj.

Top Channel