16 gra që ndryshuan vetëm diçka në paraqitjen e tyre dhe tani duken shkëlqyeshëm!

15/10/2020 14:18

Parukierja Jayne Matthews adhuron stilin e viteve 60-70, ndaj klientet që ulen në karrigen e sallonit të saj përfundojnë nga vajza të zakonshme në yje kinematografie.

Çka Matthews pëlqen tejmase janë balluket. Hidhuni një sy fotografive të mëposhtme dhe binduni për ndryshimin drastik që ato sjellin në portretin e gjithkujt. Kështu nëse po mendoni të bëni një tjetërsim, balluket janë një opsion…

FOTO GALERI
1/16

Top Channel