Modeli i ri i flokëve

Jayne Matthews është një parukiere që pëlqen stilin e viteve ’60 dhe ’70 të shekullit të kaluar.

Klientët e saj zakonisht ulen në karrige si vajza të rregullta dhe kur dalin nga dera e sallonit janë dikush tjetër.

Detaji që Jayne absolutisht adhuron janë balluket.

Në fotot e mëposhtme do të shikoni se si klientet e saj ndryshojnë aq shumë kur presin balluke. Falë këtij ndryshimi të vogël, të gjitha vajzat duken mahnitëse.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel