Kate Middleton

Kate Middleton njihet për stilin e saj ‘strikt’, gjithmonë brenda rregullave mbretërore. Por kësaj radhe ajo ka shkëlqyer me kostumin e zi.

Gjatë xhirimeve në Muzeun e Historisë Natyrore të Londrës, ajo zbuloi se do të shpallte fituesin për konkursin e fotografit të vitit dhe morri sërish vëmendje me paraqitjen e kuruar deri në detajet më të vogla.

Xhaketa me supe të theksuara  është symbol i modës së viteve ’80, ndërsa dukesah e ka rikthyer pas në kohë në vitin 2020.

 

FOTO GALERI
1/9

Top Channel