Teksa po flisnin për temën “djem të vegjël në moshë në një marrëdhënie me femra më të mëdha”, balerinët Alesia Bami dhe Graciano Tagani u përfshinë në një debat

Alesia po argumentonte se kohët kanë ndryshuar dhe ka kaluar faza ku kemi jetuar në një shoqëri patriakale. Duke shtuar se jo vetëm burri është shtylla e shtëpisë, është edhe burri. Në këtë moment tentoi të ndërhynte Graciano.

Kjo gjë nxiti reagimin e Alesiës e cila i kërkoi Gracianos të mbaronte mendimin e mos ta ndërpriste.

 

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme.

Top Channel