Djem të vegjël në moshë në marrëdhënie me femra më të mëdha”, kjo ishte tema e diskutimit në rubrikën “Trotuar”, në “E Diell”.

“Gjatë argumentimit të tij, Lulzim Jashari, i cili njihet nga publiku për pjesëmarrjen e tij në ‘PërPuthen 1’, tha se ditët e sotme femrat shohin interesin.

Duke shtuar se shumë femra kanë prishur familjet. Më tej iu drejtua vajzave në studio, se ata po sillen si “virgjëresha”, me argumentimin që bëjnë. Këto fjalë nxitën reagimin e Fjoralbës, e cilësoi mendimin e Lulzimit si një “term injorant”

Lulzim: Ditët e sotme interesi është më evident. Femrat e shohin shumë interesin. Meshkujt po bëjnë gjithçka për të arritur diçka një jetë dhe dalin vajza që ja prishin familjen. Ju po bëni pak si virgjëresha këtu.

Fjoralba: Ça po thua more Lulëzim. S’di bëjnë virgjëreshat. Term më injorant se po bën si virgjëreshë nuk ka.

Lulzim: Ka shumë aspekte. Për këto gjëra nuk është askush dakord, janë fjalë që i prek të gjithë por dua të jem vetvetja.

 

Top Channel