Këtë të premte ka nisur në Top Channel emisioni më i ndjekur nga të rinjtë, Aventurierët. Edhe në këtë episod pati shumë ngjarje.

Alioni dhe Gëzimi u ndanë nga pjesa tjetër e grupit dhe filluan të filtronin më dy vajza të panjohura.

Nën ritmet e muzikës dy aventurierët fillojnë të shoqërohen me dy gocat e panjohura. Sipas Gëzimit ishte Alioni ai që e mori iniciativën i pari. “Më pyeti Alioni, si të duken këto dy gocat? Kur, pa i kthyer përgjigje ai shkoi t’i fliste”- thotë Gëzimi.

Pas shoqërisë në lokal, çunat i marrin gocat e panjohura te shtëpia e Aventurierëve. Alioni tradhëton Xhoin me gocën misterioze, ndrësa Gëzimi refuzon gocën tjetër dhe qëndron vetëm.

Ju ftojmë të shikoni videot:

Ndërkohë më poshtë do gjeni episodin e plotë:

Top Channel