Këtë të premte ka nisur në Top Channel emisioni më i ndjekur nga të rinjtë, Aventurierët. Edhe në këtë episod pati shumë ngjarje.

Të gjithë i mbani mënd zënkën e Valit me Dodon, e cila agravoi deri në përleshje fizike te bari, ku Valit i bie të fiket. Në këtë episod ata shfaqen krah njëra-tjetrës si dy shoqe.

Madje gjatë ngjitjes së malit, Dodo e ndihmon Valin disa herë. Dodo shprehet se e la krenarinë e saj dhe e ndihmoi Valin. Ky ndryshim raportesh bie në sy të Sindit dhe Xhoit. A u pajtuan Dodo me Valin?

Zbulojeni në videon e mëposhtme:

Ndërkohë më poshtë do gjeni episodin e plotë:

Top Channel