Të gjitha shijet/preferencat janë të ndryshme dhe të drejta në vetvete. Duket se çfarë është e këndshme për dikë, nuk vlen për një tjetër.

Sidoqoftë Bright Side mundi të krijonte një listë me 30 burrat më të pashëm, seksi dhe zemërthyes të planetit, që duket se bënë bashkë mendjet e shumë njerëzve.

FOTO GALERI
1/30
Alain Delon

Top Channel