Toka është shumë e vjetër dhe nuk është për t’u habitur që ka pasur shumë specie të ndryshme që kanë jetuar në të, duke përfshirë edhe njerëzit.

Por duket se ne nuk jemi ata që kanë ecur më gjatë në planet. Ka ende kafshë të gjalla sot që kanë takuar dinozaurët dhe madje i mbijetuan 5 zhdukjeve masive të mëdha.

“Bright Side” ka krijuar një listë të kafshëve që kanë qenë në këtë planet më shumë se se dhe janë ende gjallë e mirë.

FOTO GALERI
2/21
Kanguri, 20 milionë vjet

Top Channel