Është e pamundur të besosh që vetëm 20 vjet më parë, askush nuk e dinte se çfarë ishte Google ose Netflix .

Por koha ka kaluar dhe që atëherë, ne i kemi ndryshuar plotësisht rregullat.

Në ditët e sotme, bëjmë gjëra që njerëzit as nuk mund t’i kishin ëndërruar më parë si të mirëqena, gjë që dëshmon se 20 vitet e fundit janë mbushur me shumë ndryshime, krahasuar me dy dekada më parë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel