Legjendat thonë se nën një shtresë të trashë të borës ruse jetojnë njerëz që kurrë nuk buzëqeshin, që janë miq të arinjve, e të tjerë, e të tjerë.

E pra, legjendat nuk janë kurrë të vërteta, edhe pse ato mund të duken interesante. Realiteti në këto vende të ftohta është shumë më interesant dhe përfshin banjo në gropa akulli dhe shumëçka tjetër.

FOTO GALERI
1/21
Të lahesh në ujë akull të ftohtë

Top Channel