Vallëzim që do të thotë shumë/ Shqipja dhe Andi “ndezin” studion e “PërPuthen”

06/10/2020 19:30

Një vallëzim me nota “dashurie” u realizua në “PërPuthen”.

Andi dhe Shqipja vallëzuan “e sheshuan” mosmarrëveshjet që janë krijuar gjatë javëve. E gjitha në fakt ndodhi kur Shqipja zgjodhi për takimin e parë Andrean e jo Andin.

Ndërsa ky i fundit realizoi tre takime me Tean (një pritet që të transmetohet gjatë javës). Ky vallëzim i emocionoi të dyja palët, të cilët duket se kanë vendosur paqen mes tyre.

Për ta bërë akoma më të bukur këtë moment, Shqipja zgjodhi për takimin e radhës pikërisht Andin, i cili e priti me kënaqësi këtë kërkesë.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel