Autoritetet greke njoftuan sot 399 raste të reja të koronavirusit në vend, nga të cilat 55 në lidhje me vatra të njohura më parë dhe 33 janë identifikuar pas testeve në portat e vendit.

Numri i përgjithshëm i rasteve është 20541. Ndërkohë që 87 pacientë po trajtohen të intubuar ndërsa 229 pacientë janë liruar nga ICU.

Njëherësh duhet thënë se janë bërë publike 3 vdekje të tjera duke e çuar në 420 numrin e vdekjeve në vend.

Top Channel