70 vjeç me të dashur më të ri? Ia plas Olsi: 25-vjeçaret kapin 50-vjeçarët!

06/10/2020 20:48

Në studion e “Ftesë në 5” me Bieta Sulon u fol mbi plakjen.

Të ftuarit dolën në përfundimin se mbi të 70-tat mund të quhesh i moshuar dhe jo plak/ë. Më pas të ftuarit prekën dhe temën e diferencës në një marrëdhënie.

Disa prej tyre thanë se një person i moshës 50 vjeç, mund të bjerë në dashuri me një person 20 vite më të madh. Ndërsa Olsi Klosi tha se në Shqipëri tashmë është realitet që shumica e vajzave të moshës 25-27 vjeç mund të kenë të dashur të moshës 45 dhe 50 vjeç.

“Te ne nuk është çudi e madhe sepse shumica e vajzave 25 vjeç, 27 vjeç, i kanë të dashurit 45 vjeç dhe 50-të. Të flasim realitetin”, tha Olsi.

Top Channel